Tommi

”Silloin kun ei pääse Italian Alpeille, voi aina fiilistellä italialaisilla mauilla Casassa. Lempiannokseni on kasvilasagne, jonka seuraksi valitsen lasillisen Francesco Rinaldin Gavia. Tämä Cortese-rypäleistä tehty valkoviini tulee Piemontesta. Parasta Casassa on paitsi maut myös tunnelma, jonka tekevät välittömät ihmiset. Olen todella ylpeä Wine Housen seinämaalauksesta – olisinpa itse osannut sen maalata. Tervetuloa ihastelemaan ja nauttimaan tunnelmasta.”

VITO

”Ciao a tutti, Napolista 2006 Nokian takia Suomeen muuttanut päätti tuoda palan Italiasta Helsingin sydämeen vuonna 2014 ja näin alunperin Casa Italia sai alkunsa.

Rakastaa korkealaatuisia tuotteisia, piilotettujen helmien ja ainesosien yhdistämistä viineihin… pieniä aarteita pieniltä mutta hämmästyttäviltä tuottajilta, suoraan viinitarhoista Bulevardiin.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi selville lisää!”

Lionel Messi alias Leo

”Lempipaikkani Casassa on kynnyksellä. Eipä pääse kukaan kulkemaan ohi huomaamatta. Kun katson oikein eskoahomaisin silmin, saatan saada herkkupalan maisteltavaksi. Ja onhan kaikenlaista tullutkin maisteltua – etenkin lihat ja makkarat saavat suupieleni valumaan. Olen myös talon siivousvastaava, sillä yritän tehdä tarkkaa jälkeä nuolemalla paikat puhtaiksi. Rakkauteni on jalkapallo kuten nimestäkin voi päätellä. Tulkaa moikkaamaan, olen usein työvuorossa.”