Italialaiset sen osaavat ­– niin mekin!

Casa Italian Deli notkuu herkkuja, jotka on valittu parhaista raaka-aineista Italian parhailta alueilta. Saat aina tuoretta, raikasta ja maukasta kotiin vietäväksi tai paikan päällä nautittavaksi. Delin vitriini tarjoaa vaihtuvia elämyksiä – niin kauden, saatavuuden kuin suosion mukaan. Unohtamatta oliiviöljyä, grissineja, oliiveja, pastaa ja muita ”kuivaherkkuja”, jotka ovat toivottuja tuliaisia ja lahjoja. Kokeile erilaisia juustoja: parmesaania, gorgonzolaa, buffalomozzarellaa, pecorinoa ja montaa muuta juustopöydän parhaimmistoa.

Delistä löytyy myös suussasulavaa lihan ystävälle: prosciuttoa, bresaolaa, erilaisia salameja ja makkaroita. Tule katsomaan, mitä tänään sinulle suosittelemme.

Monet aidot Italian herkut saat vain meiltä!

Lasagne

Lounasta, illallista, pientä purtavaa

Olet tervetullut herkuttelemaan Deliin mihin aikaan päivästä tahansa. Lounaan voit nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan. Suosikiksi on noussut huippumaukas lasagne, mutta meiltä saat myös maistuvat ja runsaat salaatit. Etenkin salaatit on nopea napata mukaan.

Viiniä joka sopii ruokaan – ja päinvastoin

Täydellinen makunautinto on ruuan ja viinin yhdistelmä, joka tekee kunniaa kummallekin. Meille tämä kunnia-asia. Kysy siis henkilökunnalta suosituksia – autamme mielellämme ja kerromme tarinat niin herkkujen kuin viinien takaa.